Bouwen met zicht op de toekomst

Bouwen doe je voor de lange termijn. Dus maak je maar beter verstandige keuzes. Verlang jij naar een ruimtelijk gevoel en maximaal contact met de buitenomgeving? En heb je graag alle functies dicht bij de hand? Dan is een bungalow iets voor jou!

Alles gelijkvloers

Exterieur bungalow

In een bungalow of laagbouwwoning bevinden vertrekken zich op het gelijkvloers. Dit type woning kies je niet alleen om esthetische redenen, maar ook voor je wooncomfort. Elke kamer blijft vlot bereikbaar, ook als je ooit minder mobiel zou zijn.

Bekijk meer foto's

Levenslang wonen

Interieur bungalow

Met een bungalow breng je de principes van ‘levenslang wonen’ perfect in de praktijk. Zo is jouw huis altijd voor iedereen toegankelijk, veilig én comfortabel. De ontwerpers van Thuis Best denken met jou mee over een zo flexibel en toekomstgericht mogelijke inrichting van jouw nieuwbouw.

Lage energiefactuur

Toekomstgericht bouwen betekent ook dat je aandacht hebt voor je energieverbruik. Nog een absolute troef van Thuis Best. Jouw bungalow voldoet dankzij de goed geïsoleerd en luchtdichte bouwschil met vlag en wimpel aan de strengste EPB-eisen. Als je wil, maken we je woning zelfs bijna-energieneutraal (BEN). Zonder grote meerkost. Wist je trouwens dat Thuis Best elke woning standaard uitrust met een lucht-waterwarmtepomp?

Iets voor jou?

Twijfel je nog of een bungalow iets voor jou is? Bekijk dan de referenties op onze website. Of contacteer ons snel voor een persoonlijke afspraak. Tot binnenkort!