Statig, comfortabel en betaalbaar

Statige symmetrie, twee volledige woonlagen en perfectie tot in de kleinste details. Een authentiek herenhuis is bij Thuis Best haalbaar binnen ieders budget!

Aangenaam ruimtegevoel

Exterieur herenhuis

Eén blik zegt voldoende: de herenhuizen van Thuis Best hebben een uniek karakter. De rustgevende symmetrie. Hoge gootlijn. Statige gevel. En het aangename ruimtegevoel dat overal terugkomt, van boven tot beneden.

Bekijk meer foto's

Kwaliteitsvolle materialen

Interieur herenhuis

Twee volledige woonlagen en meerdere extra kamers onder het schild- of zadeldak. Met een herenhuis van Thuis Best geniet je van maximale leefruimte. En niet te vergeten: een rijke detaillering en afwerking met optioneel blauwe hardsteen omlijstingen, natuurstenen tegels en houten vloeren.

De pracht van onze herenhuizen zit in de kleinste details. Ons ontwerpteam gaat tot het uiterste om van jouw nieuwbouw een echte thuis te maken.

Aandacht voor energie

Ook de herenhuizen van Thuis Best leveren energieprestaties van topniveau. Dankzij hun uitstekend geïsoleerde, luchtdichte bouwschil en de hernieuwbare technieken, inclusief een lucht-waterwarmtepomp. Mooie architectuur, betaalbaarheid en energiezuinigheid gaan hier hand in hand.

Prijszeker bouwen

De bouw van een herenhuis vergt een degelijke voorbereiding en opvolging. Reken daarom op Thuis Best voor een snel en zorgeloos bouwproject, binnen het vooropgestelde budget. Inderdaad: je weet vanaf de eerste dag hoeveel jouw woning gaat kosten. Geen verrassingen!