Budgetvriendelijk bouwen in elke stijl

Met Thuis Best bouw je energiezuinig, budgetvriendelijk en zonder toegevingen op het vlak van architecturale kwaliteit. Een minimalistische moderne woning. Een gezellige pastorie. Of een statig herenhuis. Waarvan gaat jouw hart sneller slaan?

Strakke architectuur

Exterieur moderne woning

Gesloten gevelvlakken en compacte volumes. Platte of piramidedaken. Moderne architectuur is strak en praktisch. Grote glasvlakken doen jouw leefruimte baden in licht. Terwijl je het monotone karakter van de gevel kan doorbreken met accenten in pleisterwerk of hout.

Bekijk meer foto's

Open leefruimte

Interieur moderne woning

Modern wonen. Dat is gelijk aan een open leefruimte. De keuken is voor de meeste mensen al lang geen afgesloten ruimte meer. Integendeel. Het keukeneiland krijgt meer dan ooit een centrale plaats in huis waarrond het gezinsleven zich ontvouwt.

Kwalitatieve materialen

Zowel voor de ruwbouw als de afwerking inspireert Thuis Best je om gebruik te maken van kwalitatieve materialen. De mogelijkheden voor je keuken, badkamer, vloer- en wandtegels zijn eindeloos. Daarom werken we altijd met minstens twee en meestal zelfs drie leveranciers.

Energiezuinig bouwen

Modern en toekomstgericht bouwen is ook energiezuinig bouwen. Reken daarom op Thuis Best voor een uitstekend geïsoleerde, luchtdichte en compacte bouwschil . De hernieuwbare technieken, inclusief een lucht-waterwarmtepomp, maken het plaatje compleet.

Honderden referenties

De moderne woningen van Thuis Best moet je beleven. Langs buiten … en binnen. Laat je inspireren door de referenties op onze website. En bezoek zeker onze kijkwoningen.