Elegant wonen voor elk budget

Elegant en rustiek wonen. En tegelijk genieten van alle modern comfort? Het kan! Thuis Best bouwt een energiezuinige pastoriewoning volgens jouw budget en persoonlijke smaak.

Nieuwbouw met karakter

Exterieur pastoriewoning

De pastoriewoningen van Thuis Best vallen op door hun rustieke uitstraling. Typische kenmerken zijn de gevel uit traditionele baksteen, de fraaie voordeur en het lichte schrijnwerk. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan behoren ook blauwe hardsteen omlijstingen en sierluiken tot de mogelijkheden. Alles kan qua afwerking. Maar altijd met aandacht voor jouw budget.

Bekijk meer foto's

Energiezuinig met sfeer

Interieur pastoriewoning

De pastoriewoningen van Thuis Best zijn stuk voor stuk energetische toppers. Dankzij de uitstekend geïsoleerde, luchtdichte en compacte bouwschil. En de hernieuwbare technieken, inclusief lucht-waterwarmtepomp. Zo is jouw woning niet alleen sfeervol en gezellig. Maar ook comfortabel en energiezuinig.

Kwalitatieve materialen

Zowel voor de ruwbouw als de afwerking inspireert Thuis Best je om gebruik te maken van kwalitatieve materialen. De mogelijkheden voor je keuken, badkamer, vloer- en wandtegels zijn eindeloos. Daarom werken we altijd met minstens twee en meestal zelfs drie leveranciers.

Meer weten?

Ontdek het aanbod op onze website. Contacteer Thuis Best Woningbouw vandaag nog. Of ondervind aan den lijve hoe een woning van Thuis Best aanvoelt in een van onze kijkwoningen!