Energiezuinig bouwen
Een slimme investering

Jouw nieuwbouw moet aan steeds strengere energie-eisen voldoen. Bij Thuis Best juichen we die evolutie toe en doen we er tegelijk alles aan om energiezuinig bouwen betaalbaar te houden. Want hoe energiezuiniger jouw huis, hoe groter de meerwaarde. Nu en later.

Gelukkig gezin in de natuur

Energiezuiniger dan de norm

Thuis Best zet resoluut in op een hoge isolatiewaarde, luchtdichte afwerking en energiezuinige technieken. Zo voldoet jouw nieuwe woning met glans aan de EPB-eisen.

Warmtepomp voor elke woning

Geen fossiele brandstoffen meer in jouw nieuwe woning! Standaard rusten we elke nieuwbouw uit met een lucht/water-warmtepomp. De ideale basis voor de toekomst!

Gratis hernieuwbare energie

Dankzij het hoogkwalitatieve basis lastenboek is de stap naar een bijna-energieneutrale woning (BEN-woning) snel gezet. Bovendien schenkt Thuis Best nu elke bouwheer actiebon van €6.500 incl. BTW om te besteden aan een pakket hernieuwbare energie bestaande uit 14 fotovoltaïsche panelen om zo een E-peil van 30 of minder te behalen.

Gelukkig gezin

Meerwaarde op lange termijn

Jouw investering in een BEN-woning verdien je snel terug. Maar dat niet alleen. Je profiteert levenslang van een gigantische meerwaarde. Héél interessant bij een eventuele verkoop.

E20 woningen

Maar daar stopt het niet voor Thuis Best. Dankzij een aantal technische upgrades en slimme ingrepen bieden we een reeks woningen aan met een E-peil ≤ 20 aan betaalbare prijzen. En dankzij de E-peilpremie ook financieel interessant! Kortom: de beste investering doe je bij Thuis Best Woningbouw!