Energiezuinig bouwen
Een slimme investering

Jouw nieuwbouw moet aan steeds strengere energie-eisen voldoen. Bij Thuis Best omarmen we de voordelen van een energiezuinige woning en doen we er tegelijkertijd alles aan om energiezuinig bouwen betaalbaar te houden. Want hoe energiezuiniger jouw huis, hoe groter de meerwaarde. Nu en later.

Gelukkig gezin in de natuur

Energiezuiniger dan de norm

Thuis Best zet resoluut in op een hoge isolatiewaarde, luchtdichte afwerking en energiezuinige technieken. Met een gegarandeerd E-peil van 20 en een S-peil van 28 bouwen wij de woning van de toekomst. Daarmee scoren we zelfs beter dan de Europese norm van 2021. Hierdoor profiteer je als klant van een gigantische meerwaarde op je woning, een hoog wooncomfort en een gezonde leefomgeving. We werken uitsluitend met onafhankelijke EPB-verslaggevers. Zo ben je er zeker van we dat de vooropgestelde resultaten behalen.

Ventilatiesysteem D

Het ventilatiesysteem D is in een energiezuinige woning dé beste keuze. Dit systeem houdt de af- en aanvoer van lucht in balans én filtert die. Ideaal voor een aangenaam wooncomfort en een gezonde luchtkwaliteit in huis.

Warmtepomp voor elke woning

In een goed geïsoleerde woning is een warmtepomp de beste keuze voor elke slimme bouwer. Het lage verbruik zorgt voor een snelle terugverdientijd. Bovendien heeft de warmtepomp een zeer lange levensduur en is ze onderhoudsvrij!

Gelukkig gezin

Gratis hernieuwbare energie

Dankzij het hoogkwalitatieve basis lastenboek is de stap naar een bijna-energieneutrale woning (BEN-woning) snel gezet. Bovendien schenkt Thuis Best elke bouwheer nu een actiebon van €6.500 incl. BTW om te besteden aan een pakket hernieuwbare energie bestaande uit 14 fotovoltaïsche panelen om zo een E-peil van 20 of minder te behalen.

Gegarandeerde winst met E20-woning

Bij Thuis Best bouwen we al onze woningen met een E-peil van 20 of minder. Zo profiteer je als klant van een korting van 100% op je KI gedurende 5 jaar! Dat is een gemiddelde winst van €6.250, een forse besparing op je energiefactuur en een meerwaarde van je woning bij een eventuele verkoop.
* bouwaanvraag in te dienen voor 31 december 2019