Vakmanschap en innovatie gaan hand in hand

Thuis Best pioniert al jaren in betaalbaar en energiezuinig bouwen. In 2006 integreerden we als eerste sleutel-op-de-deurbouwer warmtepompen in nieuwbouwwoningen. En vandaag ontdek je in onze centraal gelegen kijkwoningen in Herent de meest innovatieve technieken.

Kijkwoning Herent

Passieve sleutel-op-de-deurwoning

Wil je weten hoe het voelt om in een passiefhuis te wonen? Breng een bezoek aan onze halfopen kijkwoning in Herent. Je ervaart de kwaliteit van de doorgedreven geïsoleerde en luchtdicht afgewerkte bouwschil. En je maakt ook kennis met de moderne verwarmingstechnologieën waarbij je geen radiatoren of vloerverwarming nodig hebt. En dat levert een flinke besparing op!

Keuken en woonkamer van de halfopen kijkwoning

Mechelsesteenweg 1039
3020 Herent

Badkamer van de open kijkwoning

Mechelsesteenweg 1041
3020 Herent

Lage-energiewoning met ijsreservoir

Thuis Best gebruikt energiezuinige technieken om bijna-energieneutrale woningen te bouwen. Het meest vooruitstrevende bewijs is onze open kijkwoning in Herent. Een lage-energiewoning die we verwarmen met een Viessmann-warmtepomp … met ijsreservoir.

Bezoek onze kijkwoningen

In de kijkwoningen van Thuis Best vloeien bouwkundig vakmanschap en innovatieve naadloos in elkaar. Je ontdekt het beste van wat nieuwbouw te bieden heeft. Vandaag én morgen. Hebben wij jouw aandacht te pakken? Vraag dan om een persoonlijke rondleiding!