Acties

Actie: gratis hernieuwbare energie

BATIBOUWACTIE!

Thuis Best doet elke bouwheer 16 zonnepanelen met hoog rendement cadeau! Bovendien garanderen wij u een E20 woning. Zo geniet u nog van de huidige subsidies. Dit is een gemiddelde besparing van € 6.250 over 5 jaar!

Met ons hoogkwalitatief basis lastenboek voldoen al de woningen die wij bouwen met glans aan de EPB eisen! Wij bouwen zelfs al jaren de woning die voldoet aan de Europese norm van 2021!
Zo profiteert u levenslang van een enorme meerwaarde en een grote besparing op korte en lange termijn.

Neem contact met één van onze bouwadviseurs voor meer info!

Actievoorwaarden:

De actie is geldig voor elke studieopdracht ondertekend tussen 22 februari 2018 en 31 mei 2018. Deze studieopdracht omvat het bouwen van een woning inclusief de volledige binnenafwerking. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.

Zijn inbegrepen in deze actie: pakket van 16 zonnepanelen met een opbrengst van 295WP per stuk. Bij de installatie van de panelen wordt ervan uitgegaan dat de omvormer centraal gelegen is aan de zekeringkast op het gelijkvloers. Eventuele meerkosten ten gevolge van een andere situering van de omvormer zijn ten laste van de bouwheer. Het is niet mogelijk om het bedrag verbonden aan deze actie anders te investeren dan hier omschreven. Er wordt ook geen teruggave in contanten voorzien indien de plaatsing van de 16 panelen niet mogelijk blijkt en/of er minder panelen geplaatst worden.