Betaalbaar bouwen?
Dat doe je met Thuis Best!

Een betrouwbare partner voor jouw energiezuinig en betaalbaar huis? Eén adres: Thuis Best Woningbouw. Combineer de voordelen van sleutel-op-de-deur met de nabijheid van een familiebedrijf. Dat schept vertrouwen!

Het Marchetta Team

Meer dan 30 jaar ervaring

30 jaar

In 1985 bouwden en verkochten Franco en Emilio Marchetta eigenhandig hun eerste nieuwbouw. Daarna volgde een tweede huis, en een derde … Marchetta Bouwgroep, waartoe Thuis Best behoort, was geboren.

Meer dan 30 jaar en duizenden woningen later blijft Thuis Best Woningbouw een echt familiebedrijf. Met Claudia, Cerina en Gianni staat intussen de tweede generatie aan het roer. Jouw garantie op een familiale en persoonlijke aanpak.

Bijna Energie Neutraal

BEN

Thuis Best pioniert al jaren op het vlak van energiezuinig bouwen en innovatieve technieken. In 2006 introduceerden wij als eerste het gebruik van warmtepompen in een sleutel-op-de-deurwoning. En onze kijkwoning in Herent verwarmen we met een uniek ijsreservoir.

Bijna-energieneutraal bouwen, pas voor 2021? Niet bij Thuis Best: wij bouwen al onze woningen al jaren BEN zonder meerkost. Ons geheim? We zetten standaard in op een luchtdichte en uitstekend geïsoleerde bouwschil. Daarmee is jouw woning vandaag al klaar voor de toekomst.

Bouwen met vertrouwen

Meer dan 30 jaar ervaring en duizenden referenties: met Thuis Best slaap je op beide oren, van de eerstesteenlegging tot bij de oplevering. Om jou nóg meer zekerheid te bieden, hebben we ook het ‘Charter der Woningbouwers’ ondertekend.

Charter

Hoogkwalitatief lastenboek

Ons basis lastenboek blinkt uit op drie vlakken:

Hoge isolatiewaarde

Ons uitgebreide isolatiepakket zorgt voor de beste isolatiewaarde. Dit in combinatie met onze uitvoeringstechnieken zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit.

Aandacht voor luchtdichtheid

Zo rendeert je isolatiepakket maximaal en heb je geen last van ongecontroleerde luchtstromen.

Uitstekende technieken

Thuis Best garandeert topprestaties en topmerken op het vlak van technieken en installaties. In de basis voorzien we zelfs elke woning van een lucht-waterwarmtepomp en dit zonder meerkost. Dankzij goede relaties met leveranciers verzekeren we de beste prijzen.

Kortom: bouwen met Thuis Best is betaalbaar bouwen met het grootst mogelijke vertrouwen!