Testimonials

Op zoek naar een Thuis Best getuigenis? Hieronder vind je alle recente getuigenissen.

Jeroen en Marianne gingen op Batibouw op zoek naar een bouwpartner en leerden zo Thuis Best kennen. Vanuit hun moderne woonkamer laten ze weten wat ze van de samenwerking vonden.

- Jeroen & Marianne

Stephanie en haar gezin bouwden 3 jaar geleden met Thuis Best. Het hele proces verliep vlot en problemen werden meteen opgelost. Ook met vragen kon het gezin altijd bij Thuis Best terecht. Stephanie geeft ons graag een kleine rondleiding in hun stekje.

- Stephanie

Amper een jaar hebben Sven en Marlies op hun droomwoning moeten wachten. In juni vorig jaar gingen de werken van start. Nu blikken ze terug op de samenwerking en laten ze ons binnenkijken in hun nieuwbouwstek.

- Sven & Marlies
Familie Van den Eynde – Cauwenbergh

Een huis bouwen vergt heel wat tijd. En die hadden we niet. Daarom kozen we voor sleutel-op-de-deur. Tijdens Batibouw sprak een voorbeeldwoning van Thuis Best ons erg aan. En na het gesprek met de bouwadviseur waren we helemaal overtuigd. Zijn expertise heeft ons enorm verrast. Het contact met Thuis Best verliep heel vlot en ze voelden echt aan welke woning wij voor ogen hadden. Het ontwerp is ons op het lijf geschreven. Dankzij het gestructureerde tijdschema wisten we ook perfect wanneer onze woning zou opgeleverd worden. Absoluut een aanrader voor iedereen met bouwplannen.

- Familie Van den Eynde – Cauwenbergh

In eerste instantie wilden we zelf bouwen, maar de start van een eigen zaak en de komst van ons eerste kindje dwarsboomden deze plannen. Ons plan B was bouwen met verschillende aannemers en zelf alles opvolgen. Maar die gooiden we om toen we tijdens Batibouw Thuis Best ontdekten. Al snel werd duidelijk dat sleutel-op-de-deurbouwen ons veel stress, tijd en geld zou besparen. Vooral het financiële plaatje was voor ons het allerbelangrijkste. Thuis Best bleef binnen ons budget en we kwamen nooit voor verrassingen te staan. We kozen voor een pastoriewoning met klassieke en moderne toetsen. We zijn echt trots en worden constant bedolven onder de complimenten!

- Familie Broes - Peeters
Familie Broes - Peeters
Portret

Na lang twijfelen heb ik op oudere leeftijd beslist een kleiner huis te bouwen. Ik ben met Thuis Best in zee gegaan en dat was een goede keuze. Vanaf het begin uitstekende informatie en begeleiding. Het hele bouwproject, met gebruik van kwalitatieve materialen, is volgens het geplande bouwschema verlopen. Dit onder leiding van een deskundige en sympathieke werfleider, Pino. Ik zeg: Thuis Best is een aanrader.

Renée Vranken

- Familie Vrancken

Zodra wij aan kinderen begonnen denken, wisten we dat we ons appartement op de eerste verdieping wilden ruilen voor ons eigen huis, liefst in een groene zone en met een grote tuin. Na een lange zoektocht hebben we een interessant stuk grond gevonden, via de site van Thuis Best. Zij zouden daar voor ons een huis sleutel-op-de-deur op bouwen. Na een aangenaam onderhoud met Kathleen, hebben we besloten om met hen in zee te gaan.

En daar hebben we geen spijt van gehad. Ze hebben ons goed begeleid in de voorbereidingen, we mochten hen ook altijd bellen met vragen. De bouwwerken zelf zijn gestart op de dag dat onze zoon werd geboren. We kregen de melding van Pino dat we ons geen zorgen moesten maken, ze konden wel alleen beginnen aan onze bouw. Hij hield ons goed op de hoogte van de vorderingen, wij mochten hem ook altijd contacteren. Zelfs tijdens de afwerking, waarbij andere leveranciers werden ingeschakeld, volgde hij goed op en mochten we hem contacteren als er iets minder vlot verliep. Ze probeerden steeds zo snel mogelijk een oplossing te vinden bij problemen. Wat voor ons een enorm pluspunt is bij Thuis Best, is de manier waarop ze met hun klanten omgaan, er was steeds een aangenaam contact en we mochten hen altijd contacteren bij vragen of opmerkingen. Daarnaast zijn er ook een aantal kleine attenties van hen gepasseerd, wat wij wel konden waarderen. Ons huis is op een aantal kleine details na helemaal afgewerkt, we hebben ondertussen 2 kinderen en voelen ons alle 4 thuis in ons huis.

- Familie Voorspoels - Claessens
Portret
Portret

Thuis Best heeft ons correct behandeld. Sabrina heeft onze optie gerespecteerd, ondanks dat we niet de makkelijkste klanten waren. Jean-Luc haalde alles uit de onderste kan om ons tevreden te houden. Ook nu nog, bij het minste piepje, staat heel het team voor ons klaar. Ze zeggen altijd dat er wel altijd iets scheelt aan een nieuwbouw… maar hiervan hebben wij nog niets gemerkt!

- Familie Volders - Provoost

Na enkele weken zoeken naar een geschikte woonst zijn wij bij "Thuis Best" beland omdat zij in Bree twee nieuwbouw woningen te koop hadden. De goede ligging, de goede begeleiding van mijnheer Maes van Thuis Best, de snelle beschikbaarheid en natuurlijk de goede prijs-kwaliteit hebben ons doen beslissen om op hun aanbod in te gaan. Wij zijn tevreden over de afwerking, en zijn bijzonder verrast over de goede isolatie.

Albert Vanoirbeek en Monique Lemkens

- Familie Vanoirbeek - Lemkens
Portret
Portret

Bij gebrek aan tijd hebben we de bouw van ons huis volledig aan Thuis Best overgelaten. Dat is een beslissing die we ons op geen enkel moment beklaagd hebben. Alles werd in perfecte staat uitgevoerd.

- Familie Vanderstraeten - Vandenborne

Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening van Thuis Best.Ze bieden een goede prijs-kwaliteitsverhouding, verzorgen de communicatie met hun klanten en zorgen voor een snelle service. Aanpassingen werden goed opgevolgd, zowel tijdens als na het bouwproces. Op ons aanraden gingen ook enkele naaste familieleden met hen in zee!

- Familie Tobback - Lemmens
Portret
Portret

Wij waren een jong gezin met de droom om een huis te bouwen. Dit moest natuurlijk wel betaalbaar zijn maar toch een goede kwaliteit en service. Zo stootte we op Thuis Best. Na ons eerste gesprek met de bouwadviseur voelde we meteen een klik, zo begonnen we samen aan het uitwerken van ons huis en wisten perfect wat alles zou kosten alvorens eraan te beginnen. Geen addertjes onder het gras en alles was bespreekbaar. Na een vlotte bouw en goede service wonen wij nu 2 jaar in ons huis en zijn heel tevreden!
Bedankt Thuis Best jullie hebben ons een mooie (T)huis gegeven.

- Familie Sels - Thielen

Zoals je weet zijn nu de stukadoorswerken afgelopen en begint onze werf meer en meer op een huisje te lijken! Wij zouden dan ook alvast iedereen die aan de ruwbouw meegewerkt heeft, van de dakwerkers en zinkwerkers tot de stukadoors, maar zeker “onze” metsers en vooral, last but not least, Pino onze super-werfleider, van harte willen bedanken voor het al geleverde werk!! Tot nu toe ziet ons huisje er schitterend uit!

We hebben op voorhand een groot aantal sleutel op de deur firma’s gecontacteerd, de lastenboeken zo goed als mogelijk proberen te vergelijken, en uiteindelijk voor Thuis Best gekozen op basis van de geboden prijs/kwaliteit, alsook het zeer goede contact met onze bouwadviseur. Tot op heden, en we zijn ervan overtuigd dat dit ook zo zal blijven bij het verdere verloop van de werken, zijn we super tevreden over onze keuze! We zijn dan ook graag bereid om als referentie te dienen voor jullie potentiële klanten!

Met vriendelijke groeten, Danny Schrooten en Martha De la Paz-Alvarado

- Familie Schrooten - De la Paz-Alvarado
Portret
Portret

Wij zijn zeer tevreden over Thuis Best. Alles was op de einddatum gereed. Wanneer er een probleem was, moesten we maar bellen en het werd onmiddellijk opgelost. En ook de begeleiding bij verkoop van ons huis en de aankoop van het appartement was zeer goed. Ze zijn met ons naar de notaris geweest voor het verlijden van de akte van ons huis en appartement. En de prijs van het appartement was ook heel gunstig, niet te duur en goed afgewerkt. We zullen hen dan ook aanraden.

Groetjes van ons beiden.

- Familie Miermans - Achten

Toen we uiteindelijk gekozen hadden voor de sleutel-op-de-deur formule moesten we dus een bouwfirma kiezen die onze droom kon waarmaken. Ons eerste contact met Thuis Best was zeer positief. We hebben dan ook geen seconde getwijfeld om met hun in zee te gaan. Het is een firma met een zeer positieve uitstraling en reputatie. De bouwwerken verlopen zeer vlot en op schema. We hopen zo spoedig mogelijk met onze drie kinderen te genieten van ons "droomhuis" !

Groetjes,
Antonio, Vanessa , Luna , Mila , Alejandro

- Familie Maximiano - Huysmans
Portret
Portret

Wij leerden Thuis Best kennen op Batibouw. We hadden daar een heel tof gesprek met bouwadviseur Ronny. Daar we veel goede commentaren hoorden van Thuis Best hebben we een vrijblijvend voorstel laten uitwerken. Prijs-kwaliteitsverhouding was zeer goed en wij zijn met hen in zee gegaan. De samenwerking verliep zeer vlot en de timing werd zeer goed gerespecteerd. Kort samengevat: We zijn zeer tevreden over Thuis Best en zouden zeker opnieuw met hen bouwen.

- Familie Mavuela - Cleyberghs

We willen Thuis Best graag bedanken voor de vlotte samenwerking. Door gebrek aan tijd, waren we genoodzaakt om de bouw van ons droomhuis uit handen te geven. We zijn daarom op zoek gegaan naar een sleutel-op-de-deur-firma, en uiteindelijk, na veel vergelijken, kwamen we terecht bij Thuis Best. Vooral de zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en de vlotte eerste contacten met de medewerkers, hebben onze keuze bepaald. Dit hebben we ons tot op de dag van vandaag, nog geen enkel moment beklaagd. De medewerkers staan steeds voor je klaar. We wonen er ondertussen een jaartje, en ook nu kunnen we nog steeds rekenen op een vlotte service. Een terechte dank-je-wel!

Vele groeten,
Roland & Lindsay

- Familie Leurs - Donne
Portret
Portret

Bedankt aan de hele ploeg. Wij zijn heel erg tevreden over de prestaties die door Thuis Best geleverd werden. De termijnen en de offerte werden heel goed gerespecteerd. Goede administratieve opvolging.

- Familie De Fatima Buleli - Ngamfula

Onze ervaring met Thuis Best was uitermate positief. Vanaf het eerste contact voelden we ons meteen goed bij deze firma. We kregen een persoonlijk contact toegewezen, die ons hielp bij het maken van elke keuze en ons begeleidde in elke stap. Wat wij ook enorm apprecieerden, was het feit dat we deze contactpersoon steeds konden bereiken. Bij de minste twijfel, de verandering van een keuze, steeds stond Thuis Best voor ons klaar. Eenmaal we alle keuzes hadden gemaakt, verliep alles heel erg vlot. Er werd een planning opgesteld, die uitermate strikt gevolgd werd. Als er iets verander werd, dan werd dit ruim op voorhand en in detail aan ons gemeld. Ons huisje stond er sneller dan we ooit hadden durven dromen en we zijn uitermate tevreden. Ook na de bouw en afwerking konden we op Thuis Best blijven rekenen voor opvolging en raadgeving. Qua prijs-kwaliteitsverhouding kan je niet beter zitten dan bij Thuis Best. Kortom: Prima service, vlotte communicatie, persoonlijke raadgeving en mooie afwerking. Wij zijn gelukkig in ons droomhuisje!

Danny en Melissa Buekers

- Familie Buekers
Portret
Portret

Op zoek naar ons droomhuis kwamen we in contact met Thuis Best. Voor ons was de sleutel op de deur formule ideaal. Na een eerste telefoontje kregen we een volledige en uitgebreide map met uitleg over hoe het huis er ging uitzien en wat het ons zou kosten. We werden goed begeleid en kregen snel een antwoord op al onze vragen. De gebruikte materialen en afwerking zijn van goede kwaliteit. Op gebied van isolatie staan we 1 jaar voor op de normen. We hebben alleen maar positieve ervaringen met Thuis Best. Zeker het aanraden waard.

Christophe, Sofie en Mila

- Familie Boucaut-Groenen