Snel en zeker bouwen zonder verrassingen

Jouw nieuwbouw moet voldoen aan strenge eisen op het vlak van isolatie, ventilatie en technieken. Dat maakt bouwen complex en uitvoeringsgevoelig. Reken op Thuis Best om alles in goede banen te leiden. Zo ben je zeker van het resultaat. Snel. Kwalitatief. Zonder budgettaire verrassingen!

Gelukkig gezin

Wet-Breyne

Als sleutel-op-de-deur specialist heeft Thuis Best zich ertoe verbonden de wet-Breyne strikt na te leven. Deze woningbouwwet biedt de bouwheer een uitgebreide bescherming. Zo kan u met een gerust hart uw woning laten bouwen. Deze wet is niet van toepassing voor wie met verschillende aannemers werkt.

Transparante begeleiding

Zoveel bouwstijlen. Zoveel materialen. Zoveel knopen om door te hakken. Geen nood. Bij Thuis Best helpen we je graag om de meest toekomstgerichte keuzes te maken. En dat op basis van een helder plan, een duidelijk budget en een transparante communicatie vóór, tijdens en na de bouwfase.

Vaste prijs

We leggen de prijs contractueel vast vóór de start van de werken. Zo weet je onmiddellijk wat jouw huis kost. Niet onbelangrijk, want als je bouwt, telt elke euro.

Snelle bouwtermijn

Ongeveer 10 maanden. Zo veel tijd kost het gemiddeld om jouw huis woonklaar te maken. Die bouwsnelheid is een absolute troef van sleutel-op-de-deur bouwen. Zeker als je ook nog een woning huurt. Je betaalt geen overbodige huurkosten. En verliest geen tijd met het zoeken naar aannemers en vergelijken van offertes. Thuis Best regelt alles!

Vrijheid qua afwerking

Een uniek huis. Op maat van jouw levensstijl, gezinssituatie en persoonlijke smaak. Dat vraagt om een ruime keuze voor keuken, badkamer, binnendeuren, trappen, vloeren en wandtegels. Thuis Best zorgt altijd voor minstens twee en meestal zelfs drie leveranciers.

Met de meeste leveranciers werken we al meer dan 20 jaar samen. Jouw voordeel? Topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Realistische budgetten

Voor de afwerking hanteren we ruime budgetten. Geen toegevingen op het vlak van kwaliteit, uitstraling en wooncomfort. Zo blijft jouw bouwavontuur over de ganse lijn een aangename ervaring.